Sodelovanje šolske knjižnice na Osnovni šoli "Louis Adamič" Grosuplje s Splošnoizobraževalno knjižnico Grosuplje - Baranašič, Lojzka (Knjižnica, 1990)
Zapis poskuša prikazati obe knjižnici in njuno povezavo v okviru občine Grosuplje ter skupno zasnovane in izpeljane akcije. Prav gotovo je to velik napredek za knjižničarsko stroko in prav povezava dela med šolsko in splošnoizobraževalno knjižnico pripomore k uresničevanju skupnih želja in interesov - kajti brez znanja ni napredka. Sodelovanje obeh knjižnic ustvarja pozitivno podobo naše stroke v občini in odpira pota za nadaljnji razvoj
Keywords: splošnoizobraževalne knjižnice; šolske knjižnice; osnovne šole; Grosuplje