Canada in the age of terror - Dorland, Michael (Javnost (Ljubljana), 2005)
Članek analizira načine, na katere elementi kanadske retorične kulture vplivajo na njene reakcije na mednarodne zadeve. Kanadska javna in zasebna reakcija na mednarodne konflikte v "dobi terorja" je obravnavana kot primer sprostitve in ironije prek metafore "počitniške hiše".
Keywords: Canada; Kanada; mednarodni odnosi; mednarodni konflikti; terorizem; reševanje konfliktov; komuniciranje; communication; diplomacija; diplomacy; politične komunikacije