Sivogrli ponirek Podiceps griseigena - Jančar, Tomaž (Acrocephalus, 1992)
4 pairs on June 9th, 1991 at Lake Cerknica
Keywords: Birds; Cerkniško jezero; Levišča; Ornithology; ornitologija; Otok; ptice; sivogrli ponirek; Slovenia; Slovenija