A new subspecies of the caterpillar hunter Calosoma deserticola Semenov, 1897 from Mongolia (Coleoptera: Carabidae) - Obydov, Dmitry (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2005)
Opisana je nova podvrsta Calosoma (Caminara) deserticola augustasi iz Mongolije, obravnavani so razlikovalni znaki. Nadomestno ime Carabus (Morphocarabus) odoratus chlebnikovae je predlagano za podvrsto C. (M.) odoratus marinae Obydov, 2003 (nec Maux, 1995).
Keywords: Coleoptera; hrošči; insekti; Mongolija; nove vrste