The thickness of Ksub{1,n,n} and Ksub{2,n,n} - Guo, Xia (Ars mathematica contemporanea, 2018)
Debelina grafa ?$G$? je minimalno število ravninskih podgrafov, katerih unija je ?$G$?. V tem članku dobimo debelino polnega 3-delnega grafa ?$K_{1,n,n}$?, ?$K_{2,n,n}$? in polnega 4-delnega grafa ?$K_{1,1,n,n}$?.
Keywords: debelina; polni 3-delni graf; polni 4-delni graf; teorija grafov