Televizijski športni komentar - diskurzivna analiza - Ilc, Gašper (Jezik in slovstvo, 2002)
Članek obravnava televizijski športni komentar z vidika diskurzne analize in poskuša določiti tiste jezikovne prvine, ki so ključneg apomena pri oblikovanju športnega komentarja.
Keywords: televizijski komentarji; sport; šport; angleščina; English; Slovene; slovenščina; analiza diskurza; tekstna lingvistika