Tipi demografskih območij v Subpanonski Severovzhodni Sloveniji - Počkaj Horvat, Damijana (Dela - Oddelek za geografijo Filozofske fakultete v Ljubljani, 1991)
Prispevek predstavlja rezultate tipizacije demografskih območij v subpanoski SV Sloveniji in jih primerja z "demografsko ogroženimi območji" v Sloveniji, določenimi z Zakonom o spodbujanju demografsko ogroženih območij leta 1990.
Keywords: demografija; demography; geografija; geography; Slovenija, severovzhodna