Notulae ad floram Sloveniae - Wraber, Tone (Hladnikia (Ljubljana), 1998)
Prva potrditev (nesamoniklega) pojavljanja v Sloveniji v 20. stoletju.
Keywords: fitogeografija; flora; florae; phytogeography; Slovenia; Slovenija; vegetacija; vegetation