Three new records of Heteroptera in Slovenia - Gogala, Andrej (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2016)
Poročamo o najdbah treh vrst stenic v Sloveniji. Belonochilus numenius je vnesena nearktična vrsta. Phytocoris confusus je bila najdena v bližini enega od sintipskih najdišč. Ochetostethus balcanicus je severnomediteranska vrsta, najdena na severnem robu njene razširjenosti.
Keywords: Heteroptera; new records; nove najdbe; Slovenia; Slovenija; stenice