Note on Pselaphinae (Coleoptera: Staphylinidae) Fauna of Turkey (European part) - Bekchiev, Rostislav (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2010)
Predstavljeni so podatki o vrstah poddružine Pselaphinae v evropskem delu Turčije. En rod (Fagniezia Jeannel, 1950) in 6 vrst (Bibloplectus ambiguus, Bryaxis roumaniae, Bythinus leonhardinus, Bythinus acutangulus lunifer, Brachygluta trigonoprocta, Fagniezia impressa) je novih v favni Turčije.
Keywords: entomologija; hrošči; Turčija; Turkey