Nova izdaja kataloga periodičnih publikacij Centralne tehniške knjižnice v Ljubljani, izdelanega z računalnikom - Šturm, Lepša (Knjižnica, 1973)
Opisani so postopki in priprava dela za izdajo kataloga periodičnih publikacijCTK s pomočjo računalnika. Naslovi so urejeni po abecednem redu s kompletnim popisom fondov (volumen, letnica, številka zvezka) in po strokovnih skupinah UDK. Možni so izpisi po državah, jezikih in knjižnicah. Programi so izdelani v jeziku PL 1 za računalnik IBM 360/30. Načtrovana je tudi izdaja kataloga tehniških periodik v knjižnicah Slovenije ter republiškega centralnega kataloga periodičnih publikacij.
Keywords: Centralna tehniška knjižnica; Ljubljana; Serijske publikacije; Katalogi; Specialne knjižnice; Avtomatska obdelava podatkov; podatkovne baze