Svet Evrope in narodne manjšine - Klopčič, Vera (Razprave in gradivo - Inštitut za narodnostna vprašanja (1990), 1998)
Članek obravnava implementacijo Okvirne konvencije Sveta Evrope, pomen novih oblik nadzora nad uresničevanjem sprejetih dokumentov in s tem povezane aktivnosti Sveta Evrope.
Keywords: Svet Evrope; narodne manjšine; pravno varstvo