Hude besede - Divjak Jurca, Darja (knjige, 2026)
Bedak! Idiot! Čefur! Bednik! Gej! Med Nandetovimi sošolci se na lepem razpase zoprn virus zmerjanja, izmišljevanja zgodbic o sošolcih in grdih besed. Te se znajdejo celo v zvezkih in puščicah ter na sveže prepleskani steni šolske kolesarnice. Čeprav ravnateljica piha kot mačka, se izkaže, da je lažje še enkrat prepleskati kolesarnico in zradirati grde besede iz zvezkov kot zaceliti nevidne rane. Kajti ko se enkrat grda beseda zapiči v srce … Peta knjiga v zbirki Nandetove zgodbe opozarja na uničujočo moč besed, ki lahko otroke spravijo v hudo stisko.
Keywords: zvočne knjige