A new species of the genus Carabus from South-Western Tuva (Coleoptera: Carabidae) - Obydov, Dmitry (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2002)
Opisan je Carabus (Morphocarabus) juliae sp. nov. iz jugozahodne Tuve. Navedeni so določevalni znaki. Prvič prikazana struktura genitalij samca sorodne vrste Carabus (Morphocarabus) michailovi Kabak, 1992.
Keywords: Carabidae; Coleoptera; hrošči; Tuva; zoogeografija