Zadovoljstvo podjetij z e-upravo - Kunstelj, Mateja (Uporabna informatika (Ljubljana), 2007)
V prispevku so predstavljeni poglavitni izsledki raziskave., katere namen je bil izmeriti zadovoljstvo podjetij z e-upravo. Raziskavs se je osredotočila predvsem na stopnjo uporabe in zadovoljstva s posameznimi e-storitvami, zanimanje za uporabo le-teh ter na mnenje podjetij glede prihodnjega razvoja e-uprave v Sloveniji.
Keywords: e-uprava; podjetja; uporaba; zadovoljstvo; zanimanje