Pahernikov sklad - Sušek, Maks (Gozdarski vestnik, 2005)
Avtor predstavi gozdove Pahernikovega sklada, njihov razvoj, dosedanje gospodarjenje in naloge v prihodnje. Predstavi tudi pomen Franja Pahernika in namene njegovega sklada.
Keywords: biografije; Pahernik, Franjo; Pahernikov sklad