SID banka (English ed.) (SID banka (English ed.), 2007)
Letno poročilo Slovenske izvozne in razvojne banke, ki vsebuje pregled poslovanja in računovodski izkaz banke v angleškem jeziku.
Keywords: Slovenska izvozna in razvojna banka; Ljubljana; Letna poročila