Glej, netopir! (Glej, netopir!, 2004)
Glej, netopir! je publikacija Slovenskega društva za proučevanje in varstvo netopirjev, ki izhaja od leta 2004 dalje. Razkriva  delček življenja netopirjev in tistih, ki se ukvarjajo z njihovim proučevanjem in varstvom.
Keywords: chiroptera; mammalia; Netopirji; sesalci