Quatebriga - Quatebriga (zvočni posnetki, 2024)
Robniki. Izbor najdenih posnetkov koncertov slovenske popularno-eksperimentalne glasbe v Ljubljani (1976 - 1988), Bratko Bibič (ur.), SIGIC, Ljubljana 2023
Vsebina: Bilo kuda (M. Lazar) (6 min, 31 sek)Zaseba Quatebriga:  Milko Lazar - sopranski saksofon, klaviature, altovski saksofon, bas klarinet; Nino De Gleria - el. bas kitara; Aleš Rendla - bobni; Matjaž Albreht - flavta, sopranski in tenorski saksofon Posneto na koncertu Quatebriga v KUD France Prešeren, Ljubljana, jesen 1988  Avtor posnetkov: Milko Lazar na kasetofon diretno iz mešalne mize (koncertni stereo mix)Posnetke hrani: Milko LazarAvtor fotografije: Miha Škrlep, 1986
Keywords: Jazz