Duo Zlatni zubi - Majkus, Davorin (Zbirka fotografij Davorina Majkusa, 1979)
Fotografiranje za promocijski material
Levo n.n. oseba, desno Ivan Volarič Feo
Keywords: Dokumentarna fotografija; Reportažna fotografija