Dan mladosti 1978 - Majkus, Davorin (Zbirka fotografij Davorina Majkusa, 1978)
Koncert v počastitev Dneva mladosti, Ljubljana, Študentsko naselje v Rožni dolini, 1978
Zadnji, glasbena skupina, Rijeka, od leve proti desni: Željko Pajić, bobni, Claudio Žic, kitara, Zlatko Moranjak, bas kitara.
Keywords: Dokumentarna fotografija; Reportažna fotografija; Rock koncerti