Requiems in Eb major - Schwerdt, Leopold Ferdinand (Monografsko notno gradivo, 1800)
Novo mesto, Frančiškanski samostan, Knjižnica (SI-Nf), Ms. mus. 180
RISM ID no.: 540000589
Keywords: Cerkvena glasba; requiemi