Cross-country za državno prvenstvo (Fotografski arhiv časnika Jutro, 1932)
Objavljeno v: Jutro, letnik 13, številka 79, stran 3Vodilna skupina po petem krogu
Keywords: Ljubljana; Športna tekmovanja; Tek