Jani Kovačič - Majkus, Davorin (Zbirka fotografij Davorina Majkusa, 1980)
Fotografiranje za ovitek LP Ulica talcev, Ljubljana, Ulica talcev, 1980
Sedi Jani Kovačič, glasbenik; fotografira Mirzo Džumhur, fotograf.
Keywords: Dokumentarna fotografija; Reportažna fotografija