Dan mladosti 1979 - Majkus, Davorin (Zbirka fotografij Davorina Majkusa, 1979)
Koncert v počastitev Dneva mladosti, Ljubljana, Študentsko naselje v Rožni dolini, 1979
Na lepem prijazni, glasbena skupina, od leve proti desni: Tomaž Sršen, bas kitara, Andrej Trobentar, vokal, Polde Poljanšek, saksofon.
Keywords: Dokumentarna fotografija; Reportažna fotografija; Rock koncerti