Te Deum Laudamus A Tre Voci Conc.to con Istrumenti, ed anche per Organo Solo - Spergher, Ignazio (Monografsko notno gradivo, 1734)
Koper, Škofijski arhiv (SI-Kš), GA V/8
Keywords: Cerkvena glasba; Himne