Posvetitev temelja cerkve sv. Cirila in Metoda v Ljubljani (Fotografski arhiv časnika Jutro, 1932)
Iz serije Posvetitev temelja cerkve sv. Cirila in Metoda v Ljubljani
Keywords: Ljubljana; Pravoslavne cerkve