Exsultate justi in Domino in C major - Schiedermayr, Johann Baptist (Monografsko notno gradivo, 1779)
Novo mesto, Frančiškanski samostan, Knjižnica (SI-Nf), Ms. mus. 233
RISM ID no.: 540001007
Keywords: Cerkvena glasba; ofertorij