Sredi samote - Kosovel, Srečko (Rokopisi Srečka Kosovela, 1925)
Transkripcija Kosovelovega rokopisa je nastala v projektu občanske znanosti Od rokopisa do besede.
Na drugi strani Nad norišnico se izprehaja