Masses, Fragments in G major - Schwerdt, Leopold Ferdinand (Monografsko notno gradivo, 1833)
Novo mesto, Frančiškanski samostan, Knjižnica (SI-Nf), Ms. mus. 185
RISM ID no.: 540000594
Keywords: Cerkvena glasba; maše