Masses in A major - Schwerdt, Leopold Ferdinand (Monografsko notno gradivo, 1800)
Novo mesto, Frančiškanski samostan, Knjižnica (SI-Nf), Ms. mus. 182
RISM ID no.: 540000591
Keywords: Cerkvena glasba; maše