Masses in C major - Schwerdt, Leopold Ferdinand (Monografsko notno gradivo, 1800)
Novo mesto, Frančiškanski samostan, Knjižnica (SI-Nf), Ms. mus. 184
RISM ID no.: 540000593
Keywords: Cerkvena glasba; maše