Stabat mater in F minor - Pergolesi, Giovanni Battista (Monografsko notno gradivo, 1800)
Novo mesto, Frančiškanski samostan, Knjižnica (SI-Nf), Ms. mus. 178
RISM ID no.: 540000947
Keywords: Cerkvena glasba; sekvence