Barbara Šerbec - Šerbi, Helena Blagne - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1990)
B. Šerbec, članica glasbene skupine Agropop; H. Blagne, pevka.
Promocija izdaj ZKP RTVL v pršutarni Kobjeglava.
Keywords: Založba kaset in plošč RTVL - predstavitev izdaj