Henrik Burkat - Henček - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1990)
H. Burkat, harmonikar Ansambla Henček.
Promocija izdaj ZKP RTVL v pršutarni Kobjeglava.
Keywords: Založba kaset in plošč RTVL - predstavitev izdaj