HariJjorski trg. Na maribor&ki trg v soboto dne 14. marca so pnpeljali špeharji na 90 vozeh 275 zaklanih svinj, kmetje 6 voz sena, 3 otave in 4"slame. Svinjsko meso je bilo po 10 do 25 Din, slanina 13 do 17, seno 80 do 100 D, otava 95, slama 60 do 65, krompir 0.75 do 1.50, čebula 2.50 do 3, zelje 3 do 4. Pšenica 2, ječmen 2.50, oves 1.25, koruza 1.50, ajda 1.25, ajdovo pšeno 4.50, proso 1.75, fižol 2.50 do 3 Din. Kokoš 30 do 45, piščanci 40 do 75, raca 30 do 40, gos 60 do 80, puran 70 do 90 Din. Cesen 18 do 20, jabolka 6 do 10, suhe slive 10 do 12 Din. Mleko 2, smetana 12, surovo maslo 32 do 40, jajca 0.75 do 1, med 12 do 14 Din. Mariborskl svinjski sejem dne 13. III. 1931, Na svinjski sejem je bilo pripeljanih 61 svinj, cene so bile sledeče: Mladi prašiči 7 do 9 ted^ nov stari 165 do 250 Din. 3 do 4 mesece atarl' 280 do 350 Din, 5 do 7 mesecev 400 do 500 Din, 8 do 10 mesecev 550 do 600 Din, 1 leto 900 do 1100 Din, 1 kg žive teže 8 do 9 Din, 1 kg mrtves teže 10 do 12 Din. Prodanih je bilo 25 svinj. j Mariborski živlnskl sejam dne 18. 3. 1S?1. Prignanih je bilo 15 konj, 16 bikov, 345 volov,' 374 krav in 13 telet. Skupaj 763 glav živin?J Povprečne cene za različne vrste živine so bi-'1 le: debeli voll 1 kg iive