Čudežna bolha Megi in zlati ribici Darja in Ivo - Muck, Desa (knjige, 2022)
Tudi zlate ribice so včasih poročene. Tako je bilo z Darjo in Ivom. Ste že kdaj videli zlato ribico plesati? To je počela Darja Srčica. Postala je slavna, Ivo pa je od vsega blišča skoraj umrl. Še dobro, da je čudežna bolha Megi vedno blizu …
Keywords: Knjige za otroke; V otroškem leposlovju; Zlata ribica