Anica in velika skrivnost - Muck, Desa (knjige, 2021)
Napočil je prednovoletni čas in Anica je, tako kot vsi otroci, v velikem pričakovanju. Seveda je to tudi čas skrivnosti. A teh nimajo samo odrasli, tudi Anica in Jakob storita nekaj, kar ohranita samo zase. Zbirka ANICA je vpisana na mednarodno častno listo IBBY za vrhunsko mladinsko književnost, nagrajena z Levstikovo nagrado, Zlato hruško in nazivom Moja najljubša knjiga.