8. strokovno srečanje Akademije Arhimed - Hrovat Ferfolja, Tjaša (knjige, 2022)
Strokovne in znanstvene vsebine predstavljene na 8. strokovnem oz. 3. znanstvenem ter 6. e-izobraževanju Akademije Arhimed na Srednjem, 4.12.2022.