Deformacijska analiza po postopku Delft - Marjetič, Aleš (Geodetski vestnik, 2012)
V članku je opisan postopek Delft, ki je eden izmed postopkov deformacijske analize. Z uporabo statističnih metod in na podlagi geodetskih meritev določimo, ali so premiki točk statistično značilni. Podan je prikaz metode na testnem primeru.
Keywords: deformacijska analiza; deformation analysis; Delft approach; numerical example; postopek Delft; računski primer