Pa ne že spet ti, Zala! - Vidmar, Janja (knjige, 2022)
Zala je prvovrstna zgaga, ki včasih ne premisli najbolje vsega, kar ji pride na misel. Njene ideje se običajno sprevržejo v risanki podobno burlesko, ki jo Janja Vidmar slikovito opiše z žmohtnim izrazjem. Če bo ta knjiga prejela zlato hruško, jo bo Zala zagotovo nekomu zalučala v glavo. In nam bo smešno. (Boštjan Gorenc - Pižama)