Pesmi za tuhtave - Simčič, Alenka-Monika (knjige, 2024)
Zvočno knjigo Poezija za non terapijo in non druge namene posvečam mojemu psihiatru dr. Janezu Ruglju,ki je zdravil alkoholike in druge ljudi v stiski z naravnimi metodami, brez pomirjeval ali antidepresivov. V psihoterapiji dr. Ruglja smo vzdržali najmočnejši in sem terapevtka za karkoli.
Keywords: zvočne knjige