Cene in sejmsha poroCila. Mariborski trfi. Xa mariborski irg v soboto dne 20. februai ja so pripeljali špeharji 136 komadov zaklanih svinj. Svinjsko meso je bilo po 10—12 Din, špeh 12—13. Kmetje so pripeljali 8 voz sejia po 85—95, 2 otave po 75—80, 2 voza pšen.ične slame po 70—75, 39 vreč krompirja po 1—1.50, 13 vreč eebule po 6 (česen 10—15), 16 vreč zelja po 2—3. Ječmen je bilo po 1.50, oves 1.25—1.50, koruza 1.25—1.50, proso 1.75, ajda 1.50, ajdovo pšeno 3.50-4.50. fižol 1.50—3. Kokoš 25 —35, piščancl 30—65, raca 20—30, gos 50—60, puran 50—70. Orehi celi 5—6, luščeni 16—18. Hren 12—14, karfijola 6—10, kislo zelje 3—4, repa 2, radič 12. Jabolka, 3—5. Mleko 2—3, smetana 10 —12, surovo maslo 24—32. Jajca 0.75—1, med 14—20, suhe slive 8—12. Maiiboiski svinjski sejem 19. februarja 1932. Na ta svinjski sejem je bilo pripeljanih samo 58 svinj. Cene so bile sledeče: mladi prašiči 7---9 tednov 100 do 120 Din, 3—4 mesece 150 do 200 Din,.5—7 mesecev 300 do 350 Din, 8—10 mesecev 400 do 450 Din, 1 kg žive teže 5—6 Din, mrtve teže 7.50 do 8.50 Din. Prodanih je bilo 19 komadov.