Arhuška konvencija in gozdnogojitveno načrtovanje v razmerah drobne in razpršene gozdne posesti - Kopše, Igor (Gozdarski vestnik, 2011)
Prispevek obravnava problematiko gozdnogojitvenega načrtovanja in zakonodaje stega področja v razmerah drobne razpršene gozdne posesti na področju Haloz.
Keywords: gojitev gozdov; načrtovanje; drobna posest; Arnuška konvencija; Haloze; Slovenia; Slovenija