Nasmeh, ki molči - Rudolf, Mojca (knjige, 2023)
Psihološki triler, v katerem spremljamo dva moška in njuni usodi. Kako so dogodki povezani? Kakšna je resnica? Zgodba temelji na resničnih zgodovinskih dejstvih, ki jih morda niste vedeli. Odkrijte novo skrivnost. Skrivnost Irske.