Petnajst let delovanja knjižnice na Glasbeni šoli Jesenice - Jamar, Nina (Šolska knjižnica, 2018)
Prikazan je način delovanja šolske knjižnice na Glasbeni šoli Jesenice. Ob petnajstletnici knjižnice je opisano njeno delovanje v preteklosti in dodan pogled v prihodnost. V prihodnosti naj bi bil poudarek na čim boljšem sodelovanju knjižnice z učenci in učitelji Glasbene šole Jesenice. Rezultat vsega dela naj bi bila kakovostno vodena in urejena knjižnica na Glasbeni šoli Jesenice.
Keywords: Glasbena šola Jesenice; glasbene šole; music libraries; Music School Jesenice; osnovne šole; primary schools; school libraries; šolske knjižnice