Izpeljava slovanskih glagolov iz primerniških podstav - Šivic-Dular, Alenka (Slavistična revija, 1986)
Glagoli iz primerniške podstave v slovanskih jezikih se na podlagi podstave razvrščajo v tri skupine: a) izpeljanke iz kratke supletivne primerniške podstave; b) izpeljanke iz kratkih primerniških podstav nesupletivnih primernikov; c) izpeljanke iz stranskosklonske primerniške podstave.
Keywords: besedotvorje; glagol; pridevnik; slovanski jeziki