Zaključno poročilo CRP Premostitev vrzeli v biogospodarstvu: od gozdne in kmetijske biomase do inovativnih tehnoloških rešitev - Juvančič, Luka (Zaključna poročila ARRS, 2021)
V4-1824
Raziskovalne organizacije - soizvajalke:Kemijski inštitutInštitut za celulozo in papirGozdarski inštitut SlovenijeUniverza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vedeGospodarska zbornica Slovenije
Keywords: biogospodarstvo; biomasa; Slovenija; snovna bilanca