Zračno lasersko skeniranje zasneženega površja - Triglav Čekada, Mihaela (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2013)
264931840
Keywords: digital elevation model; digitalni model višin; fotogrametrija; Lidar; photogrammetry; sneg; snežna odeja; snow; snow cover