Obvladovanje plodove vinske mušice (Drosophila suzukii) s poudarkom na metodah z nizkim tveganjem - Poličnik, Franček (Zaključna poročila ARRS, 2018)
V4-1802
Raziskovalne organizacije - soizvajalke:Gozdarski inštitut SlovenijeInštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo SlovenijeKmetijsko gozdarska zbornica Slovenije Kmetijsko gozdarski zavod Nova Gorca
Keywords: ameriška borovnica; borovnica; češnja; elektronske knjige; fitopatologija; gostiteljske rastline; insekticidi; malinjak; mreže; Plodova vinska mušica; rastlinski škodljivci; vabe; varstvo rastlin; vinske mušice; Zatiranje